TSO & BSO

 

Tussenschoolse opvang (TSO)

Brood & Spelen verzorgt op onze school de tussenschoolse opvang (TSO). Een aparte eetgelegenheid, verschillende groepen voor jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en aanwezige vriendjes of vriendinnetjes maken het verschil. Overblijven is tenslotte in de vrije tijd van de kinderen.

 

Met deze wensen en de visie van De Wijngaard in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen bij ons de tussenschoolse opvang. Tijdens het eten krijgen de kinderen de ruimte om met elkaar te praten en sociaal bezig te zijn. Daarnaast proberen onze vaste overblijfkrachten de kinderen te stimuleren hun eten op te eten. Kinderen nemen zelf hun eten of drinken mee van huis. In overleg met de school en de kinderen wordt een spel- en activiteitenaanbod gecreëerd dat aansluit bij de leeftijd en behoefte van de deelnemende kinderen. Brood & Spelen gaat altijd zoveel mogelijk naar buiten tijdens de tussenschoolse opvang, alleen bij erg slecht weer blijven ze binnen. De exacte afspraken over het overblijven op onze school kunt u vinden in de overblijf informatie die op school verkrijgbaar is.

 

Aanmelden

De organisatie van het overblijven is in handen van Brood & Spelen. De coördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Bij haar kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-38828737 of per e-mail op wijngaard@broodspelen.nl.

 

De personeelsadministratie, de administratieve en de financiële afhandeling van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur op telefoonnummer 033-2588684 of via info@broodspelen.nl​

Mutatie of beëindiging
Een wijziging of stopzetting van een abonnement ontvangen wij graag schriftelijk. Dit kan door middel van een mail naar administratie@broodspelen.nl. Wij hanteren een opzegtermijn van een week.

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor ieder wat wils op de BSO’s bij Kinderopvang SKDD!

 

BSO @ap en St@art is gevestigd in Kindcentrum ZieZoo aan de Perzikengaard op loopafstand van de school en voor alle kinderen vanaf 4 jaar. De BSO maakt gebruik van een aantal sfeervolle ruimtes, een speelzaal en een groot buitenspeelterrein waar naar hartenlust gespeeld kan worden.

 

Sport BSO Doorn is te vinden op het terrein van voetbalvereniging DEV Doorn en maakt gebruik van de sportvelden en de binnenlocatie. De BSO is er voor iedereen vanaf 4 jaar die veel van sporten houdt.

 

Bos BSO de Daltons vind je aan de Drift in het bos. Met bijna onbeperkte buiten speelmogelijkheden en een ruime binnenruimte de ideale plek voor iedereen vanaf 4 jaar die houdt van natuurgerichte activiteiten.

 

Meer informatie? Kijk op www.skdd.nl of neem contact op met 03 43 – 51 60 00.

 

Delen: