TSO & BSO

 

Tussenschoolse opvang (TSO)

Brood & Spelen verzorgt op onze school de tussenschoolse opvang (TSO). Een aparte eetgelegenheid, verschillende groepen voor jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en aanwezige vriendjes of vriendinnetjes maken het verschil. Overblijven is tenslotte in de vrije tijd van de kinderen.

 

Met deze wensen en de visie van De Wijngaard in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen bij ons de tussenschoolse opvang. Tijdens het eten krijgen de kinderen de ruimte om met elkaar te praten en sociaal bezig te zijn. Daarnaast proberen onze vaste overblijfkrachten de kinderen te stimuleren hun eten op te eten. Kinderen nemen zelf hun eten of drinken mee van huis. In overleg met de school en de kinderen wordt een spel- en activiteitenaanbod gecreëerd dat aansluit bij de leeftijd en behoefte van de deelnemende kinderen. Brood & Spelen gaat altijd zoveel mogelijk naar buiten tijdens de tussenschoolse opvang, alleen bij erg slecht weer blijven ze binnen. De exacte afspraken over het overblijven op onze school kunt u vinden in de overblijf informatie die op school verkrijgbaar is.

 

Aanmelden

Om gebruik te kunnen maken van de tussenschoolse opvang, moet(en) uw kind(eren) ingeschreven zijn via het portaal van Brood & Spelen. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl/aanmelden. Ook wanneer u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via de website www.broodspelen.nl. Houdt u bij het opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met 2 weken opzegtermijn?

 

Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor te Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op alle werkdagen tussen 9.00 uur en 12.00 uur via het telefoonnummer 033 – 2588684 of via administratie@broodspelen.nl.

 

De schoolcoördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft.

Bij haar kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. De locatiecoördinator is bereikbaar op telefoonnummer 06 388 28 737 of via wijngaard@broodspelen.nl.

 

 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor ieder wat wils op de BSO’s bij Kinderopvang SKDD!

 

BSO @ap en St@art is gevestigd in Kindcentrum ZieZoo aan de Perzikengaard op loopafstand van de school en voor alle kinderen vanaf 4 jaar. De BSO maakt gebruik van een aantal sfeervolle ruimtes, een speelzaal en een groot buitenspeelterrein waar naar hartenlust gespeeld kan worden.

 

Sport BSO Doorn is te vinden op het terrein van voetbalvereniging DEV Doorn en maakt gebruik van de sportvelden en de binnenlocatie. De BSO is er voor iedereen vanaf 4 jaar die veel van sporten houdt.

 

Bos BSO de Daltons vind je aan de Drift in het bos. Met bijna onbeperkte buiten speelmogelijkheden en een ruime binnenruimte de ideale plek voor iedereen vanaf 4 jaar die houdt van natuurgerichte activiteiten.

 

Meer informatie? Kijk op www.skdd.nl of neem contact op met 03 43 – 51 60 00.

 

Delen: