De Wijngaard

 

Op onze school voelt elk kind zich gezien en is er ruimte voor persoonlijke ontplooiing. Wij willen kinderen voorbereiden op een leven in deze wereld door ze kennis bij te brengen en te leren samenwerken om de wereld elke dag een beetje beter te maken. Onze school is een open Christelijke basisschool en staat open voor alle kinderen.

Wij proberen het beste in ieder kind naar boven te halen en aan te sluiten bij hun talenten. Wij ondersteunen de kinderen om te leren en om hun dromen na te jagen. Dat doen we niet alleen, dat doen we samen. De school, de ouders, de kinderen en de omgeving. Samen gaan we ervoor om de beste versie van onszelf te worden.

Wij vinden met name de vakken lezen, taal en rekenen van belang en we besteden veel aandacht aan zelfredzaamheid en wederzijds respect. Daarvoor zijn de wereldoriënterende vakken onmisbaar. Ook vinden we de culturele, creatieve en lichamelijke ontwikkeling van de kinderen belangrijk. We maken onze kinderen bewust van het digitale tijdperk waarin we leven en maken ze daar vaardig in.
 
 
Cookie instellingen